ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας εξέδωσε το γραφείο τύπου της ομάδας μας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο της συνεχής βελτίωσης των προϊόντων και των υπηρεσιών της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ και σε συνέχεια των εισηγήσεων των φίλων της ομάδας μας, υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας οι οποίοι ελευθερώνουν τη θέση τους και την διαθέτουν προς αγορά για τους αγώνες στους οποίους δεν θα παρευρεθούν, πλέον θα επωφελούνται με πίστωση.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν μέσω της ιστοσελίδας https://tickets.apollon.com.cy/,  να ελευθερώσουν τη θέση τους και να τη διαθέσουν για αγορά για τους αγώνες στους οποίους δεν θα παρευρεθούν.

Το σύστημα στην παρούσα φάση αναβαθμίζεται και ως εκ τούτου όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ακολούθησαν την πιο πάνω διαδικασία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θα λάβουν την πίστωση στον λογαριασμό τους αναδρομικά.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΩΣΗΣ

Η τιμή στην οποία πωλείται η θέση του κάτοχου διαρκείας αντιστοιχεί σε μονάδες πίστωσης με κάθε ευρώ να αναλογεί σε 10 πιστωτικές μονάδες. Με κάθε ακύρωση αυτόματα ο κάτοχος εισιτηρίου, θα πιστώνεται με 10 μονάδες.

Επιπρόσθετα, εάν η θέση η οποία ακυρώνεται, πωληθεί, τότε ο κάτοχος της θέσης θα λαμβάνει το 50%  της αξίας του εισιτηρίου σε πιστωτικές μονάδες.

Π.χ.

Διαθέτω τη θέση του εισιτηρίου διαρκείας μου στον τομέα 203 για πώληση, η οποία στην συνέχεια πωλείται στην τιμή των 20 ευρώ.

Αυτόματα λαμβάνω πίστωση 100 μονάδων στο λογαριασμό μου.

Εάν η θέση δεν πωληθεί, ο κάτοχος της θα επωφελείται της βασικής πίστωσης των 10 μονάδων.

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΙΣΤΩΣΗΣ

Το συνολικό ποσό της πίστωσης το οποίο έχει συλλέξει ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στην ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας του για την επόμενη σεζόν.

Π.χ.

Αν για παράδειγμα με το τέλος της σεζόν 2023-2024 έχω συλλέξει 500 μονάδες πίστωσης, τότε δικαιούμαι 50 ευρώ έκπτωση στην ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας μου για την σεζόν 2024-2025.

Σημειώνεται ότι η έκπτωση η οποία θα γίνεται, θα αφορά την τιμή ανανέωσης του εισιτηρίου διαρκείας για την σεζόν 2024-2025.

Π.χ.

Αν επιθυμώ να ανανεώσω το εισιτήριο διαρκείας μου στον τομέα 203, με τιμή ανανέωσης τα 245 ευρώ και έχω 500 μονάδες πίστωσης, τότε επωφελούμαι επιπλέον έκπτωση ύψους 50 ευρώ και πληρώνω 195 ευρώ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Οι μονάδες πίστωσης μπορούν να εξαργυρωθούν ΜΟΝΟ για ανανέωση εισιτηρίου διαρκείας του ιδίου κάτοχου.

Αν προκύψουν περισσότερες μονάδες πίστωσης από την αξία του εισιτηρίου διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, τότε οι μονάδες που πλεονάζουν θα διαγράφονται.

Η θέση η οποία ελευθερώνεται, θα γίνεται αυτόματα διαθέσιμη για αγορά στο σύστημα εισιτηρίων.

Υπογραμμίζεται ότι το εισιτήριο διαρκείας το οποίο ελευθερώνεται δεν θα ισχύει για τον συγκεκριμένο αγώνα και αυτόματα θα ενεργοποιείται για τον επόμενο.

Η διαδικασία είναι μη αντιστρέψιμη για αυτό να είστε βέβαιοι πριν προχωρήσετε στην διαδικασία ακύρωσης.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα εισιτηρίων στο τηλέφωνο 25746805.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Written by Πάμπος Αυγουστή