ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από νωρίς πέρσι, η ομάδα έδειχνε χτυπητές αδυναμίες σε ολόκληρη τη διάρκεια της τελευταίας φάσης του πρωταθλήματος με την ανικανότητα της να κερδίσει αγώνες.

Ευτυχώς οι αντίπαλοι μας ήταν χειρότεροι και έτσι δεν δέχτηκαν τα συνεχή δώρα που τους κάναμε, με αποτέλεσμα να πάρουμε το πρωτάθλημα με τη ψυχή στο στόμα, από τη στιγμή που θα μπορούσαμε να το τελειώναμε τουλάχιστον έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ο πρόεδρος δείχνοντας τυφλή εμπιστοσύνη στον υπεύθυνο προγραμματισμού, όχι μόνο δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα από όλους όσους έβλεπαν την πραγματικότητα, δηλαδή την πλήρη αποτυχία του Πέτρου Κονναφή, συνέχιζε να τον στηρίζει, να τον πληρώνει και μάλιστα αδρά, αλλά το χειρότερο είναι ότι προσπαθούσε να μας πείσει για την τρομερή του επιτυχία.

Όλα κρύφτηκαν κάτω από το χαλί λόγω της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Μετά ήρθε η απόλυση του Τσόρνιγκερ. Μας είπαν ότι έπρεπε να απολυθεί, γιατί υπήρχαν προβλήματα από πέρσι και μάλιστα πολύ νωρίς.  Ωραία. Το δεχόμαστε. Αλλά παρακαλώ απαντήστε τα πιο κάτω:

Γιατί δεν ήρθατε σε συμφωνία με άλλο προπονητή, ώστε με τη λήξη του πρωταθλήματος να απολύσετε τον Τσόρνιγκερ, ώστε από τη μια να μη δημιουργήσετε πρόβλημα στο τέλος και από την όλη να ετοιμάσει ο νέος προπονητής τα πλάνα του για τη νέα χρονιά?

Γιατί διώξατε τον Τσόρνιγκερ προς το τέλος της προετοιμασιάς και ενώ η ομάδα είχε ήδη αρχίσει τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις?

Ποιους παίχτες διώξατε και ποιους φέρατε?

Πόσο βοήθησαν όλα τα πιο πάνω την ομάδα?

Είναι η ώρα σου πρόεδρε να βγεις και να μιλήσεις.

Είναι η ώρα να βγεις και να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να κάνεις πράξεις ΧΘΕΣ.

Αναμένουμε, όμως η υπομονή του κόσμου εξαντλήθηκε.

Τελικά πρόεδρε είχες δίκιο.  Το έργο φέτος είναι φοβητσιάρικο. Πολύ.

Written by Πάμπος Αυγουστή