ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά από χτύπημα σε διεκδίκηση της μπάλας στην προπόνηση ο Γάλλος αμυντικός της ομάδας μας Ματιού Πειμπέρνς είναι αμφίβολος για τον αγώνα με την Πάφο και εκεί που πάει να γίνει μικρή η λίστα των τραυματιών συνεχίζουν να προσθέτονται ονόματα για διαφορετικούς λόγους πέραν των μυικών τραυματισμών που βασανίζουν την ομάδα εδώ και χρόνια.

Στο χθεσινό πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα και δόθηκε σημαντική έμφαση στην τακτική και στις στατικές φάσεις, δεν έλαβαν μέρος οι δύο Γάλλοι φορ της Λεμεσιανής ομάδας, Νικολά Ντιγκινί και Μπακαλί Νταμπό. Αμφότεροι, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο με ακόμη μεγαλύτερες εντάσεις συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι εάν όλα πάνε καλά, η τεχνική ηγεσία θα τους έχει στη διάθεσή της στο ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (10 Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα).

Από εκεί και πέρα, ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Χαϊτάμ Αλεσάμι, Ερβίν Ονγκεντά και Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης, ενώ ο Ιωάννης Πίττας ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος με την κατάστασή του να παρακολουθείται στενά καθημερινά ωστόσο η συμμετοχή του στην αποστολή για τον επερχόμενο αγώνα κρίνεται εκ νέου ως εξαιρετικά αμφίβολη.

Στις προπονήσεις ενσωματώθηκαν από προχθές το απόγευμα και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Χάμπος Κυριάκου, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Δημήτρης Δημητρίου, Γιώργος Ποντικός και Ίντο Σάχαρ.

Written by Πάμπος Κυριάκου